Ceviche, eller fisk og skalldyr marinert i lime eller sitron, er en utrolig enkel måte å få et velsmakende og fantastisk godt fiskemåltid på bordet på null komma niks
For English click hereMin mann elsker Key Lime pie. Hver gang vi har vært i USA så er det alltid lime pai til dessert hvor enn vi er, hvis de har pai da
Press juice fra sitron og lime og ha dette i en liten bolle. Topp med naturlig vann med kullsyre og pynt med mynte, lime, sitron og til sist en bit chili
Selv skulle jeg gjerne bakt alle verdens sorter, men jeg velger likevel og prioritere "de gode gamle"Mange kaller disse for brune pinner, hjemme hos oss har de alltid blitt kalt Cola pinner
Key lime pai er en vanlig pai å servere når man nærmer seg den sørlige delen av USA. Egentlig er det feil å kalle dette en Key lime pai fordi jeg ikke har brukt Key lime men persisk lime (som man får kjøpt i butikkene i Norge)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.