Server retten med tyttebærsyltetøy og ett dryss persille. Alle husker mors eller bestemors kjøttkaker, du får jo kjøpt ferdig stekte også, men de man lager
Kjøttkakene formes i venstre hånd ved hjelp av ei spiseskje som man snur og vender den med et par ganger før den stekes på begge sider i litt smør i stekepanne på middels varme
smak til med salt og pepper. Deretter steker du kjøttkakene i en stekepanne med en del smør. Det er sikkert mange av dere som kjøper kjøttkaker til familiemiddagen, og mange tenker sikkert også at de ikke har tid til å lage de selv
Hun var en utrolig kvinne, med sans for livet og god mat. Begynn med å finhakke løken. Kjøttkaker er enkle å fryse ned og så ta opp til en senere middag
Det finnes så mye gode, spennende og nye retter og ingredienser, men en kjøttkakemiddag med herlig kremet kålstuing og hjemmelaget brun saus kan ingen takke nei til
Varm en stekepanne på middels/høy varme med litt olje. Salt og pepper - etter smak. Finhakk purreløk og surr den på middels varme i en stekepanne til den blir myk
- Legg pærenemed den flate siden ned i formen, og la de ligge til "marinering" i et par timer. Kremen med italiensk ost og espressosmak kan brukes til så mangt, som for eksempel som fyll i kake, muffinstopping eller til friske bær
Jeg synes kjøttkaker er nydelig med grønnsaker som brokkoli, løk og blomkål. Jeg spurte selvfølgelig om jeg kunne få oppskriften, og nå skal jeg dele den med dere
Ha i en halv buljongterning og smak til med pepper og evt salt. Vær oppmerksom på at johannesbrødkjernemelet gjør at blandingen blir ganske tykk etterhvert som det koker, så du må nok spe mer med vann enn det du er vant til fra vanlig saus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.