Min favoritt er Wild Maine Blueberry jam, det har en søt og mild smak og en nokså tykk konsistens. Men nå over til dagens fristelser, nemlig franske crêpes
Om du holder pannen på skrå når du øser røren,vil hele pannen bli dekket av en tynt lag røre. Crepes, franske pannekaker passer perfekt til helgefrokosten
Det finnes også mye annet spennende vegetarfyll til pannekaker, f eks bønnechili, ratatouille (grønnsaksrøre), eller en blanding av mais,hakkede tomater og ricottaost
Smelt smør på middels varme og sett til avkjøling. det lett avkjølte smøret. 1 sitron (revet skall av). Visp sammen hvetemel, kremfløte, melk, egg og sitronskall til røre og tilsett
Today’s temptation is simple French crêpes, I love crêpes with Nutella and strawberries, it is something me and my family always eat when we go to Paris they often serve it on the streets in Paris, and in Disneyland Paris it is just heavenly
Vi lager en mellomting av tradisspannekaker og crêpes, særlig når de skal spises med syltetøy. Der hadde det vært bærplukkere før oss, men da vi lette videre fant vi masse blåbær og bringebær i enden av hagen akkurat på tomtegrensa
Røren bør være konsistensen av lys krem. Gjenta med resten av røren. Tilsett resten av melken , deksel og la stå ved romtemperatur i minst 20 minutter før bruk
Jeg langtidsstekte skinkesteken på lav temperatur. - Stekesjyen- Maizena- Kjøttbuljong etter ønske . På søndag fikk vi besøk av min storebror og samboer, som hadde medbrakt gulrotkake, som smakte helt fantastisk
I går fikk jeg tidenes utfordring av kjæresten. Rør inn maizena og tilslutt skinkebiter. Og det som ikke blir godkjent av Vilde og Daniel kommer faktisk ikke på bloggen
Bland inn maizena og eddik. mai og poste ut bilder av. Men da jeg fikk denne servert av en god kollega, snudde det min kakeverden (og alle andre som fikk en del av denne)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.