Kanskje dårlig gjort å legge ut bilde og oppskrift av sjokoladekake på en mandag, men det er jo snart 17 mai, dagen for kake, is og brus så da syntes jeg at denne oppskriften burde deles med dere
1-2 ts tørket basilikum. Puttet oppi det jeg hadde av grønnsaker og lot sausen koke 10-15 minutter. Pannekaker med fyll er helt utmerket å servere som en hovedrett
-Theresa 3,5 dl melk. Idag er det fetetirsdag, siste dag før fasten og da skal man spise skikkelig kosemat for å fylle opp før den 40 dager lange fasten
Glutenfritt mel har ikke mye bindemiddel, og er derfor vanskelig å lage crêpes av. Maizena er et unntak, det binder seg godt og pannekakene blir tynne og fine
Today’s temptation is simple French crêpes, I love crêpes with Nutella and strawberries, it is something me and my family always eat when we go to Paris they often serve it on the streets in Paris, and in Disneyland Paris it is just heavenly
Dagarna är såå korta nu, och vi behöver verkligen något som muntrar upp i mörkret. Det kanske inte bara är en slump att vi så här års använder saffran i våra bullar
Apfelküchle og hvete-øl. Still pannekakene inn i ovnen, som du selvfølgelig har på veldig lav varme, 50-60 grader, så de holder seg varme til de skal serveres
6 st rullar6 st skivor av rökt kalkon300 g soltorkadetomater i olja50 g riven parmesanTa soltorkadetomaterna och den rivna parmesanen i foodprosesson, och kör till en jämn röra
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.