Jeg så også en oppskrift med pesto… Den står også på to-do listen. Jeg har lenge sett bilder av denne fristelsen og da Mille, datteren min, lurte på om vi kunne lage Nutella stjerne denne helgen var jeg ikke sen å be
til du får en stjerne. 5 dl h-melk. Ha melet, egget, melken, sukkeret, saltet og gjæren rett i kjøkkenmaskinbollen og elt deigen til den slipper bollen i ca 10-12 minutt. 4-5 minutt. Dekk deigbollen med plastfolie og la deigen heve 1-2timer. 25-30 minutter på 220 grader. 1 egg 5 dl h-melk
Venterett tunfisk med balsamicoForrett bruschetta med blåskjellHovedrett lam men husker ikke hva det het det som kom medDessert pistasj creme brulee med iskremBetalte 45 euro for dette inkludert vin Dette var godtHeldigvis hadde en av de andre jentene med seg kamera slik at jeg fikk tatt noen bilder
Stjerne i boka til funksjonell mat som har laget denne brødmiksen. Her skal dere få et lite tips om et brød jeg har forelsket meg helt i, og som er laget på null komma niks
Tilsett et hvitløksfedd og en kvist rosmarin. Sopp- og baconblanding. 2 sjalottløk, finhakket2 fedd fersk hvitløk70 g bacon1 kvist rosmarin 4 ss solbærsyltetøy50 g bringebær (frosne er helt ok)1 pose frosne selskapserter1/2 dl matfløte1 dl nøttesmør (klarnet, brunet smør. 1 gulrot i store terninger1 bit sellerirot (ca eple-størrelse) i terninger1/2 purre i skiver1 gul løk i biterKok opp grønnsakene med 4 dl vann. TMV Swartland syrah 2007SØR AFRIKA, 185,- 1 ytrefilet av hjort. 1 kvist rosmarin
Den vakre stjerneanisen og fenikkelfrøene gir et lite stikk av anis, korianderfrø gir et friskt pust av sitrus mens einerbærene/busken gir den gode smaken dampepinnene I sitt fravær under ovnsbakingen ville gitt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.