Siden lille gutten min går i barnehage så blir det til at de feirer slike dager. Må si jeg ble litt skuffet og oppgitt da info fra barnehagen ikke kom før påtirsdagen om hva de skulle ha med og ha påseg
men daerdet snakk om mengder, sådeter bare å frotse nå som du har sjansen. men hvis du har rabarbra liggende ellerståendeenda, såer du ikke for sent ute enda
Deter ikke alltid så lett å velge hva man skal ha til. Har du du noen flerepålager. Man har allerede bestemt segforå lage noe av reint kjøtt som svin, kylling, kalkun, fisk eller skalldyr, men hva skal man velge å ha til
Neste gang har jeg lyst til å prøve å lage den selv også, det blir sikkertenda bedre. Den syltede rødløken kan forresten brukes til mange andre ting enn bare burger, du kan for eksempel ha den som tilbehør påmiddagstallerkeneneller som topping på brødskiva
Da akevitt er en del av detå spise sild i julen, såhvorfor ikke bruke den i sildaogså. Sildareddetlandet i uårstider og silda ble brukt når vi hadde noe å feire
Skal skrive om hvordan jeg lager havregrynstgrøt snart (ikke noe atomrakettforsker-prosjekt, men greit å se hvordan man kan unngåantinærningsstoffer i en rett som nordmenn ofte har påbordet)
Jeg jobberforresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli merstrømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at det blir lettereånavigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Jeg jobberforresten med nytt design til bloggen om dagen, det skal bli merstrømlinjeformet og hjemmesidepreget, slik at det blir lettereånavigere mellom de over hundre oppskriftene som har kommet til gjennom årene
Deter viktig at skinnet ikke blir for stramt, slik at deter mulig å presse den etter noen dager. Jeg ser av mine tidligere innlegg at jeg pleierå lage rull av elg i disse dager, sådakommer oppskriften her
I dag har jeg jobbet forå skaffe boka «An Early Meal» og kortterminal til grønnsaksboden, satt etiketterpå mjødflaskene, laget sitronmarmelade med hyllebærsmak, laget to honningkake-med-hasselnøtt-deiger, plukket og satt en dobbelt porsjon hylleblomstsaft, og plukket mjødurt til mjødurtsaft
Mos alle ingrediensen sammen Form til småkjøttboller Stekes i litt smør Middagenerservert. Denne suppen er noe av det enkleste jeg vet om, og danner basen forflere sunne middagerher hjemme
Daertiden inne, Bakerrebellene tar utfordringenpå strak arm og gjør detpå ekte tradisjonelt vis. Det blir utsending av varer (evt henting av varer) hvertirsdag, og iom at deter lang gjæringstid på alle deiger, så trengs det god forberedelsestid
På bunnen vil det ligge en melkelignende veske og på toppen klarnet smør. Detteer ikke en enkel saus å lage, men hvis du følger instruksjonene godt, klarer du det nok
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.