1 er
det tid for ukens siste styrkeøkt. Eller, det vil si treningsukens siste økt. Jeg begynner nemlig på ny treningsuke allerede i morgen før det er treningsfri på søndag. Økta i dag består av hip thrust, sumo press, rumensk markløft, bulgarsk utfall, pushups, pullups, shoulder pulls, sidehev og tåhev. Litt av ei smørbrødliste med andre ord. Ukens mest heftige økt. Da passer det fint at vi skal hjem til svigermor etterpå å spise biff
Dagensstyrkeøkt. ny uke, ny kjøttfri dag, og ikke minst – en etterlengtet styrkeøkt. Jeg starter med maten som vanlig, og i dag er hovedingrediensen quorn
Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
Hei og hopp. Her er dagens lunsjtips. Salat, tomat, løk og paprika. Stek kylling i tacokrydder, smør lomper med philadelphiaost og fyll på med resten av godsakene
Denne retten er også laktosefri og glutenfri. Dagens middags tips. Tilsett så kyllingen med salt og pepper og litt raspet ingefær, og la den bli gjennomstekt
Enkelt og greit. Krydrer masse og har i en boks hakkete tomater. Koker så opp 1/2 beger creme fresh og rører inn revet ost og litt fløte. Legg lagvia og stek i ovnen i ca 25 min på 180'C
blogg. no, og tenkte at jeg ville prøve den. Vi hadde ikke mager ost så måtte bruke vanlig ost, men da tok jeg ikke så mye og så skjærte jeg den i tynne skiver
Sashimisalat er det beste som finnes, veldig enkelt å lage og passer hele året. Dagens sunne mat tips. Salma laks smaker nydelig sammen med avokado, mango og ristede sesamfrø
Etter jeg fikk smaken på det for første gang har jeg blitt helt frelst, det er jo sååå næringsrikt, fargerikt, mettende, lett å lage og en fryd for både synet, kroppen og ganen
Dagens middagstips er en gryterett med kjøtt og rotgrønnsaker. Vil du ha kjøtt til er det lurt å velge kjøtt som oksehøyrygg da kjøttet blir mørt og godt
Når jeg tenker på Profiteroles, så er Eiffeltårnet, Seinen og små koselige kaféer ikke langt unna. Jeg var godt fornøyd med selve kakene, og dommerne likte heldigvis smaken veldig godt
Fremgangsmåte Knekk av endene på aspargesene, skyll og skjær i tre. Det hender vi spiser det til middag også, når kjøleskapet er litt tomt – for egg har vi alltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.