Det kommer ikke til å bli en vane og det kan jeg allerede si med en gang (noen dagers påskeferie får ta skylden), men slik kan noen ulike dagers matinntak se ut
På tallerkenen har jeg salat, tomat, agurk, reddik, kokte eggehviter, tunfisk, løk, salt og pepper. I dag har jeg spist PSMF i 10 dager, og i morgen er første spisedag på denne runden
Dagens treningsøkt ble ganske intens og er faktisk veldig fornøyd med det. Hei. Følte at jeg klarte å holde fokuset med å korte ned på pausene mellom hver sett noe som er bra
Energinivået er også greit, jeg var veldig tom på trening forrige mandag, mens både onsdagens og fredagens trening gikk veldig bra, da følte jeg at jeg hadde mye å gi
Kyllinglår, tomater og macadamianøtter. Restemat. Matboks med kylling og masse hjemmelaget pesto. Kjempe god middag med svin indrefilet, hasselbakt potet, ovnsbakt tomat, kokt brokkoli og soppstuing
Fres løken og løk/tomat -blandingen i litt olje. 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika 2 ts gram masala. Tilsett tomatpuré og la steke 10-15 minutter. - Born4baking (Lena Larsen) 800 g kyllingkjøtt uten ben 1/2 kopp finrevet løk 1/2 kopp tomatpuré salt etter smak 1/4 kopp revet ingefær 1/4 kopp presset hvitløk 1/4 kopp grovhakket løk 1/4 kopp hakket tomat 1/4 kopp hakket grønn paprika. 5-7 minutter Tilsett tomatpuré og la steke
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.