Dampet scampi med jomfruolje og fleur de sel
terjedørumsgaard
terjedørumsgaard

Dampet scampi med jomfruolje og fleur de sel

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 store rå eller råfrosne scampi (sjøkreps)
  • litt fingersalt
  • din beste jomfruolje
  • toast av baguetteskiver brunet i jomfruolje

Instruksjoner

    Damp scampien hel i en fiskekjele. Ta av skallet på halen, fjern tarmstrengen ved å snitte langs ryggenog legg opp som på bildet.
    Får du bare tak i små scampi, deler du dem på langs, tar ut paven og damper dem til det litt gjennomsiktige kjøttet skiftet farge til hvitt. Bare noen dråper olje over, og litt flaksalt. Server gjerne bruschetta med litt revet hvitløk og olje. Eller bare bruschetta brunet lysebrune i stekeovn.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.