1 stor kokepotet. 1 egg. Stek på 180 grader i ca 20 – 30 minutter (sjekk underveis så ikke bladene blir for brente). comments 1 stor kokepotet. 1 egg en liten bit Blå Castello eller en hvilken som helst annen ost du måtte foretrekke
At den er laget på 1-2-3 gjør den til en sikker vinner for ganske mange vil jeg tro. Jeg bruker ca 1 ss flytende lakris til ca 3 dl fløte. Beregn rundt 1 dl fløte per person. (185). comments ca 1 ss
Etter alt for mye kos og utskeielser i sommer, bestemte jeg meg for å ta en dag med detox. Detox er som å rense kroppen sin innvendig, og etter det jeg har hørt og erfart gir det flere positive fordeler
100 gr smør. 100 gr sukker. 1 pk philadelpiaost. Hell ca 1 dl i hvert glass. 100 gr sukker. 100 gr hvit sjokolade. Sett ovnen på 170 grader. 100 gr saltepeanøtter. Stekes midt i ovnen 170 grader i i ca 15 minutter. Snakk om å gi 100%. 100 gr smør. 100 gr sukker. 1 pk. 100 gr sukker. 100 gr hvit sjokolade. Sett ovnen på 170 grader
Jeg har her brugt det der i medieverdenen hedder et arkivfoto. o) Det er mig der (fra solstolen naturligvis) på afstand betragter Bo og Rasmus som på afstand betragter det blå blå vand i Phang Nga bugten fra øen Koh Yao Noi i Thailand
8-10 egg, litt avhengig av størrelse. 1 beger creme fraiche. 1 brokkoli, kokt i små buketter. 1 pakke bacon, stekt i biter. 1 pakke cherrytomater delt i to. 8-10 egg, litt avhengig av størrelse. 1 beger creme fraiche. 1 brokkoli, kokt i små buketter. 1 pakke bacon, stekt i biter. 1 pakke cherrytomater delt i to
Det er hektiske dager og det blir nok ingen Irish Stew her idag, men 17. 4 cl irsk whiskey1 - 2 ts brunt sukkerkaffelettpisket kremHa whiskey i et varmebestandig glass. Jeg bruker 1 sukkerbit pr. 1 - 2 ts brunt sukker
3 dl sukker200 g smør ( mykt og romstemperert)4 egg ( et og et om gangen)5 dl mel1-2 ts. bakepulver3 dl fløte1-2 ts. sponge Cake Stabilizer (SP)1 plate kokesjokolade eller valgfri 100 gram sjokoladeSlik gjøres detTa fram 4 egg og legg det i romtemperatur i minst 1 time. Så bland dette godt sammen i minst 1 minutt. Fyller hver form med 1 ss. m/røreInn i ovnen på 200 C i cirka 15-20 minutter. 200 g smør200 g sjokolade 3 dl melis1-2 ss mocca extractHell smør og melis i en bolle. Jeg brukte en 1M tupp idagSå bare lekte jeg meg med forskjellige møster. 1-2 ts bakepulver. 1-2 ts vanilje sukker. 1 plate kokesjokolade eller. 100 gram sjokolade. 1-2 ss
* Frokost 1 lite beger skyr og 100 gram bær eller ( 30 gram havregryn + 1 lite beger skyr og 100 gram bærde dagene jeg trener på morran). * Lunch 150 gram fra torsk/kylling/tunfisk eller karbonadedeig + 250 gram grønnsaker(ikke mais) + 15 gram fetaost . * Middag 150 gram fra torsk/kylling/tunfisk eller karbonadedeig + 250 gram grønnsaker(ikke mais) + 40 gram avocado. * Kveldsmat 1 beger mager kesam eller mager cottage cheese, 100 gram bær, 40 gram ost og 40 gram kokt skinke (skinke og ost kan byttes i 2 egg). Ett knekkebrød kan også byttes mot 13 gram havregryn. Dette blir ca 1700 kcal, som med min forbrenning vil gi et ganske bra underskudd av kalorier i løpet av en dag. Dette blander jeg med 1 egg, en eggehvite 1 ts bakpulver og litt salt. Stek så på 200 grader i 10-15 minutter. Så helte jeg over en halv boks hermetiske tomater og 1 fedd hvitløk som jeg hadde kjørt med en stavmikser
11 stk. 1. Smelt 60 g sukkerfri Sjokolade og fordel i 11 hjerter i en silikon hjertesjokoladeform. Jeg brukte 20 g Pistasj proteinpulver og 10 g vanilje proteinpulver, 2 ss mager kesam og rød konditorfarge. Sett i frysen i 15 min. 11 stk. Sett i frysen i 15 min
13. 2016 kl. 16. Fyll formene 2/3 fulle og steik ved 180 °C i 20-25 min. 250 g smør romtemperert 300 g melis 1,5 ts vaniljesukker 45 g kakao 3 ss melk. 13. 2016 kl. 16. Tips en venn 13. 2016 kl. 16. 13. 2016 kl. 16
125 g smør. 125 g mel. 170 g sukker. 1, 5 ts bakepulver. 120 ml fløte. 1 -2 ts vanilje. 150 g mørk sjokolade. Det blir cirka 14 cupcakes av denne røra. Inn i ovnen på 160 C i cirka 25 minutter. 115 g mørk sjokolade. 1 ss corn syrup eller glukose ( dette er kun for å få glans). Hell cirka 1-2 ss med denne sjokolade glaze over hver cupcake. Etter 1 time er den ikke lenger så flytende på toppen, og det er nå perfekt å dekorere. Pynter på toppen med en rose, med hjelp av en Wilton 1 M tipp. Bruker her en Wilton 1 B tipp for å lage en vakker og dekorativ Rose. 125 g smør. 2 egg 125 g mel. 170 g sukker. 1, 5 ts bakepulver. 120 ml fløte. 1 -2 ts vanilje. 150 g mørk sjokolade. 115 g mørk sjokolade. 1 ss corn syrup eller glukose ( dette er kun for å få glans)
1 ss kokosmel*. 1 ts vaniljepulver. 1 ss smeltet smør. Da får du rundt 8 -10 muffins. Stek på 175 grader i 10 minutter. For muffins vil steketiden være på 12 -15 minutter. 1 ss smør. 1/2 ts vaniljepulver. 1 ss kokosmel*. 1 ts vaniljepulver. 2 egg 1 ss smeltet smør. 1 ss smør. 1/2 ts vaniljepulver
Jeg laget disse hjertene i begynnelsen av desember 2015, men de ble aldri tatt i bruk. Rauma vamsegarn, ca 100 gr av hver farge. 40'C, 1000 omdreininger og 2 skyllinger. Jeg fikk 11 grå og hvite hjerter og 10 røde. 1000 omdreininger og 2 skyllinger. 11 g. 10 rød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.