Nåerdet den italienske sorten som lokker. Fristerdeteller. Ehhh hallo ringte det en bjelle. Må jo innrømme at den ikkeer ofte brukt, og den tar utrolig mye plass i boden
Såblander du det med dette, med sleiv for hånd. hvis det fortsatt er noe igjen da. Blir så og si ikke noe svinn av denne utstikkerenheller, i forhold til om en feks stikker ut med pepperkakeformer
Det som var det spesielle i med deres oppskrift, var at detikke var det tradisjonelle smeltede smøret (eller remuladesausen) til som tilbehør - det var en yoghurtdressing
I Italia har vi prøvd Trippa, eller kumage, men det falt ikke helt i smak. Dessverre, for deter virkelig mye godt som kan tilberedes med disse gode råvarene
Det finnes utallige oppskrifter og mange youtube snutter, så bare søk og få inspirasjon. Detholder seg godt i et par dager, vist detikke blir oppspist med det samme……
Det bør nok være mat med litt stekeflate på. det minnet meg bare på at kommunikasjon er vanskelig og det man sierermerkelig nok, ikke alltid det som mottas
Selv om mange av oppskriftene i denne bloggen vil være vegetariske, så vil derogså komme mange kombinasjonsoppskrifter som gjør det enkelt åkombinere vegetariske retter med kjøtt og fisk
Men det ble sporenstreks filetert og salta, skal lage seilaks av det. Så Søndag skal det tas ut av saltet og skylles, og så i røyksyre og farge et døgns tid
Har barnet ditt derimotallerede løs mage, kan du væresåsjenerøs du vil. Jeg er en av dem som gjernegår litt over-the-top og ikkelikerå gjøre ting hvis ikkedet skal gjøres ordentlig, men alt behøver jo ikke alltid gjøres så vanskelig
Hell det i kjelen og la det koke til kjøttet er mørt (kan ikke bli mørt nok). Stek detpå god varme i melange, krydre med salt og pepper og kok ut panna med litt av kraften du har kokt opp etterhver steking
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.