Deterjo snart jul jo. Der får detbare stå en stund, til det hele har "festet" seg godt. Så tar jeg fløtekaramellen og kremfløten i en liten kasserolle, å smelterdet rask
Å så gjentar du det. Har blitt endel grilling i det siste. Såher har dere min versjon på moussaka. Men maten ble selvsagt forberedt ute, og litt grillet også
Og jomere rak, dess mer lukt og smak. De forskjelliges smak går altså fra det godt gjærede og derved kraftig luktende og smakende, gjennom det mildt luktende og smakende, og til det salte ellerdet spekede
Jeg er helt gira og kommer nok til å eksperimentere litt med dettefremover. Planen først er iallefall å prøve en versjon med grovere mel, og kanskje litt basilikum
Enkel og lage erdetjoogså. I år skal vi imidlertid være hjemme og da må jeg ha hjemmelaget lammerull til julefrokosten og den smakerjobare tusen ganger bedre enn den du får kjøpt i butikken
Her hos meg setter den Dårlige formen og de dagligesmertene en god stopper for mye av det som skulle vært gjort, sånnerdetbare og det får en lære seg å leve med
Når du jobber med surdeig såerdet best å bruke glass, tre eller plast. Vet du at du skal på jobbdagenetter, erdet kanskje lurt å legge denne aktiviteten til helgen
Når du jobber med surdeig såerdet best å bruke glass, tre eller plast. Vet du at du skal på jobbdagenetter, erdet kanskje lurt å legge denne aktiviteten til helgen
Du tenker at det kanskje ikke betyr så mye om du tar heisen eller trappa, om du går deg en tur på kvelden, om du parkerer bilen et stykke fra inngangen eller om du reiser deg opp fra stolen noen ekstra ganger i løpet av dagen
deterbaresupergodt. Det høres ikke spesielt godt ut når du sierdet,gjørdet vel. Så har du kyllingen tilbake, rør inn mel og Cajun krydderblandingen og stek litt til
Min nye favoritt er en nydelig kremet Frappè som jeg drikkerHVERdag. Ha så kaffe, isbiter, kremfløte og melk i en shaker (eller noe annet du kan skamriste) og rist alt sammen
Her om dagen var det sushi som sto på menyen hjemme hos oss. Siden sushi er en matrett med rå fisk, erdet viktig å legge stor vekt på hygiene gjennom hele matlagingsprosessen
Det jeg egentlig skulle fortelle dere var jo denne fantastiske osten. Jeg blir bare borte noen dager, sådetkommer til å gå i ett, såda blir det egentlig deilig å ha en avslappende bypåske hjemme etterdette
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.