1993 da
jeg reiste til USA første gang og oppdaget
100 vaniljestenger
til mellom
150 kroner
Etter litt leting fant jeg en selger som sendte til norge for en billig penge
1 liter
vodka…..!!! Men, jeg er ute etter en skikkelig sterk essens som skal bli svart i fargen. Flaskene skal nå settes i et skap og glemmes noen måneder. Alternativt kan jeg helle av essensen når den virker sterk nok og fylle opp med ny vodka for å lage mere. I tillegg har jeg fremdeles 50 stenger igjen, så bare jeg kjøper mer vodka skal jeg ikke klare gå tom for vanilje-essens med det første ;-)
Mine favoritter er raspberry, caramell, cotton candy(ungene elsker denne, og den lukter akkurat som det den heter) cheescake, english toffee og chocolat
Del dette. E-postSkriv utMerTweetLik dette. Visp smør på middels høy hastighet til det er helt glatt, ca 2 minutter. Når alt melis har blitt lagt til, legg i fløte og salt, deretter slå på høy hastighet for en full 2 minutter – dette tykner opp frosting og gjør det fint og luftig
Hell dette så over i eggedosisen. ) Bland mel og bakepulver i en bolle, sikt dette ett par ganger. Frostingen slumpet jeg litt med, men det jeg gjorde var å ta en mengde smør, tilsette melis og litt melk til konsistensen og smaken var bra
Siden det er søndag og bakedag for mange burde jeg egentlig ha delt en bakeoppskrift med dere. Bilder skal redigeres og innlegget skrives, så innen et par dager skal det var på plass
Etter at det har fått et oppkok tar du gryten av platen, og fjerner vaniljestangen. Kok opp bringebær og sukker, og rør til det nesten er fritt for klumper
Spiser du et lavkarbo/høyfett kosthold og synes det kan være utfordrende å få i deg nok fett. Det syntes jeg da jeg gikk over til å spise MYE mer fett enn det jeg var vant til
Pisk sammen smør og sukker til det blir en luftig krem. Her kommer en oppskrift på Vanilje cupcakes som jeg har funnet på En fantastisk basic oppskrift som man kan endre eller regulere på som man selv vil =)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.