Det har vært mye snakk om molekylær gastronomii det siste, og jeg skal for all del ikke skryte på meg å være spesieltinteressertidette, men jeg synes gode boller - en forutsetning for gode fastelavensboller- blir best om du følger denneoppskriftentil punkt og prikke
Dette er noe av det beste jeg vet, men det er nok minst et år sidensistvispistedette. Lammelår er dermed den perfekte avslutningen på dagen ikveld, masse proteiner og passe fett
Det blir supre kluter. Lagde de første for flere år siden, og siden har det egentligikkeblitt flere. Jeg har ilikehet med så mange andre strikkamine egne kjøkkenkluter
Man sitter derfor litt med hjertet i halsen mens man spiser og håper bare på at kaken holder seg og ikkedetter sammen eller begynner å renne dentimen det tar før dommerne får se dem
Sukrin alene synes jeg bare smaker kunstig, Stevia alene smake også rart, kokossukker alene smaker godt, men aller aller best blir det når du blander f
Igjentilbaketildettefantastiske fordøyelsessystemet. Dette har hvert en trend lenge. Noen reagerer også negativt på enkelt matvarer, uten at man trenger å ha en allergi eller alvorligintolleranse av den grunn
X-life kjører bakeuke et par ganger i året, og nå er det tid for den første. /inneholdersponsorlink. Og er det noen av bildene over her du ønsker oppskrifttil eller ikkefinner frem til, så rop ut
Fyttidette var godt. Min egenkomponerte kjøtt/tomatgryta. Middag. Ingen kommentarer. Oppskrift. Så har jeg iferdigkuttet tomater og paprika, deretter Gi Aguaro hakkede tomater og tomatpurre
Uansett så er dette drøye saker som ikkeblir tomt med det første. Jeg fikk lyst til å skrivedetteinnlegget etter å ha lest Sanheten og chiapudding og Supermat på denne bloggen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.