Ha skinkestrimler i bunnen påpaiskallet, så har du over brokkoli og spinat/løk. Kjevle ut deigen slik at den passer til en middels stor paiform, trykk den ut og opp langs kantene på formen, gjerne helt opp
en håndfull strimlet påleggskinke. - Katrine -. Dagens middagstips er en litt sunnere pai laget av blant annet havremel og fylt medskinke, paprika og brokkoli
Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er, å dele et bilde av en rett der du bruker Castello ost som en ingrediens, på Instagram med #tasteofcastello som tag
Legg grønnsak- ogskinkeblandingen over i den forstekte paibunnen. Sammen med løk og noen andre grønnsaker ble dette en deilig middagspai som jeg serverte sammen med salat
Kjevle ut paien slik at den er så stor at den går litt over kanten på formen, klapp deigen ned i formen, klipp til et bakepapir som du legger i bunnen oppå deigen, og fyll det med erter eller bønner
Denne gangen falt valget på en pai,. Og her er eggestanden og den revne osten på plass. Paien ble servert varm med ruccola, ferskpresset sitronsaft og crema de balsamico
Kjevle platene til kvadraterLegge på fyll, jeg har brukt spinat, skinkeog ost. Dette er en veldig enkel paiJeg har blant annet brukt ferdig butterdeigsplater fra butikken
Hvis du vil lese mer om produktet - se her. Paibunnen ble sprø og god, men jeg kunne gjerne sett at det fantes en grovere variant med mer fullkornsmel til retter som denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.