Mini paier med kantareller og skinke
Lizas matverden
Lizas matverden
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 150 kroner kiloen og jeg lurer på om det er verdt alle myggstikkene for å spare 150 kroner, jeg må få komme tilbake til det senere.Jeg elsker å bare steke soppen i godt smør med litt salt og de er klare til å nytes som de er eller på en skive godt brød.Til disse mini paiene brukte jeg ferdig bunner som jeg fikk kjøpt på Ica
  • 150 g smør
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ss vann
  • 1/2 ts salt
  • 1/4 finhakket løk
  • 4-5 skiver med
  • 1 dl melk
  • 2 dl fløte
  • 3 små eller
  • 2 store eggs
  • 35 min for stor eller ca
  • 15 min for mini paiene

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.