Jeg lager en enkel versjon av Lena Beatrice sin oppskrift på rundstykker. Kom hjem seint fra jobb, kjæresten legger gulv på kjøkkenet, jobber seint i morgen
Italiensk mozzarellakylling i fløtesaus. Søndagsmiddag for den late. 2. november 2014 av Vidar Pedersen Legg igjen en kommentar Hvorfor skal søndagsmiddagen være så veldig komplisert
Spelt/havrelompe med cottage cheese og banan. Om jeg har 1,5 min til rådighet mens sulten gnager før jeg setter tennene i benkplata, slenger jeg det inn i microen for å få det ekstra juicy
Fårikålens dag. Var for to dager siden ja. Men det var altså i dag det ble fårikål i denne leiligheten. Så i dag prøvde jeg meg for første gang å lage det, super-easy, og endelig kunne jeg lage den uten de pepperkornene som vanligvis er oppi, slik at den ble perfekt
Ellers fylte jeg opp kvoten med Filcolana Peruvian Highland wool. Hadde lyst å strikke en liten overraskelse til min mor som skal ha påskeferie på hytta på fjellet
I dag fikk jeg et tips av en venn om å lage hjemmelaget banan-is av kun bananer, melk og litt vann. I går kjøpte jeg meg nemlig en "Green-smoothie" på cafeen "Fragrance of the heart" som ligger på Fritjof Nansens plass i Oslo
Det nye bloggnavnet er. For meg skal påskelammet inneholde rosmarin, hvitløk, lam (selvsagt), aspargesbønner, ovnsbakte tomater, gratinerte poteter og en rødvinssjy
Eg kan ikkje huske å ha fått servert lammeribbene på anna vis enn som pinnekjøtt i juletida. Sistnemnte delikatesse har blitt like vanleg som taco og pizza her heime, sjølv om begge rettane har røter langt frå våre trakter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.