Det begynte med lanseringen avbloggens engelske versjon A kitchen in Istanbul. Ikke bare får statistikeren i meg fritt spillerom – det blir tid for å se litt tilbake på hva man egentlig har fått til og gjort den siste måneden
«Vann ut» resten av icingen til fyll og farg denne. I og med at det er fokus på «Rosa Sløyfe» denne måneden tenkte jeg at det passet fin med noen søte cookies
Og ikke minst er jo det meste av det som ligger på bloggen sunt og enkelt å lage. Akkurat nå er jeg i Gerede, et lite tettsted i fjellene mellom Istanbul og Ankara
I måneden som gikk innebar det blant annet å tenke salat på vinteren, aubergine (som riktignok ikke er i sesong men likevel er fullt ut brukbar om vinteren), linser med masse urter og suppe
Noen dager senere ble jeg nevnt som en avmatbloggernesfavoritter på Instagram. En liten oppsummering og de fem mest populære blogginnleggene fra måneden som gikk
Det eneste som minnet oss på de siste par måneders hendelser da vi kom tilbake var brua som binder de sentrale delene av Istanbuls europeiske og asiatiske side sammen
Smør og olje varmes opp i en dyp panne, tilsett finhakket løk sammen med einebær og allehånde. Hvis baconet er veldig fett kan du gjerne helle av litt av fettet mens det stekes
Skjær kjøttet i mindre munnfullbiter. Da satt jeg igjen med en hel nakkekotelett og et par hundre gram entrecôte, litt løk,chili og en søtpotet og laget derfor min egen variant av «brennende kjærlighet»
Også i mitt andre hjemland hjemmefra, Storbritannia, hvor jeg bodde i ti år, har det vært en turbulent måned med Brexit, ny statsminister utnevnt i beste House of Cards-stil og en opposisjon i full ordkrig med både seg selv og egne medlemmer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.