Så nå har jeg rett og slett startet på "Rikshospitalets suppekur" - Ikke det at jeg tror at kuren har noe som helst med rikshospitalet, eller noe annet sykehus for den saks skyld, å gjøre, men jeg har nå i allefall startet på den
Jeg vet ikke alle føler det sånn, og det er derfor vi også har kommet frem til at det vil være til stor hjelp for mange om vi deler noen av oppskriftene på bloggen fremover
Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Renate har vært superflink, og følger opplegget uten alt for store utskeielser. Dette er for lett. Hun føler seg at hun koser seg og spiser god og nok mat, uten telling av kalorier og veiing av mat
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Vend forsiktig inn vanilje og kokosmasse. Saftige og seige inni, og litt sprø på utsiden. Pisk eggehvitene stive, og tilsett en og en ss med sukrin om gangen
Mal potetene med salt,jeg brukte mandelkvernen,forferdelig å vaske den etterpå,men veldig effektiv. Og at jeg ikke har laget dette før forstår jeg ikke
Forrige helg fikk eg enorme bakeabsinenser ogforsvantfort inn på kjøkkenet. Forkjellen på den som er melkefri er at den har ett lite hint av kokos, siden kokosmelk er blitt brukt som ingrediens
For en herlig følelse å våke til sol og blå himmel idag. Smak til med sukrinmelis (du kan bruke banan i tillegg eller istedenforfor sødme, eller droppe begge deler om du synes smoothien er søt nok)
Bruk en spiseskje som du dypper i vann ogform boller. Disse burgerne ble til ganske så tilfeldig av det jeg tilfeldigvis hadde i skapogkjøleskap, men nam så gode de ble
Det er ikke en slankekur eller noe i den duren. lage syltetøy) ogfordel i en ildfast form. kan være forurenset med glutenholdig mel som produseres i samme lokale
Jeg begynte å rote i litt i skapog skuffer, og der skulle jeg få øye på en pakke med muffinsformer. Jeg skal fortelle dere at jeg til tider må bare prøve og feile
Coleslaw er i utgangspunktet en blanding av råkost med kål, løk, gulrot og vinaigrette, men for å gjøre den mer spennende tilsetter du grønt eple og selleristang samt sukker og sriracha i vinaigretten
Juster med litt og litt vatn om det er behov for det. Fortell meg gjerne om din favorittpai. Som fyll brukte eg kjøtt og grønnsaker som eg hadde tilgjengelig i kjøleskapet - her er det berre å bruke fantasien og det man liker/har lyst på, alle slags typer kjøtt og grønnsaker kan brukes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.