I dag til frokost prøvde ej mej på heimelaga wrap inspirert av @linnm88 på instagram og som også har bloggen sunnerelivstil. 4 eggehviter som piskes stivt, nesten som marengsTilsett det du vil av krydder, ej brukte chilli og oregano. )Has i ovnen på 175 grader til den er gyllen i fargen. ) 88 på instagram og som også har bloggen sunnerelivstil. 4 eggehviter
Jeg har ikke tålmodighet eller sterke nok håndledd til å vispe for hånd. Noen lager den med hele egg, andre med eggeplommer, men det finnes også dem som bruker eggehviter
Rør saus og fyll godt sammen før du vender inn stivpiskede eggehviter. Det lager du ved å smlete smøret, tilsette litt og litt hvetemel (rør godt så det ikke svir seg), tilsett så litt og litt melk
Får du rester til overs er det med andre ord bare å legge stykkene i fryseren. Vær obs på at det fort gjort blir noen ekstra turer til fryseren i etterkant, og at det ikke er fremtidige gjester som får nyte godt av bakingen
Vi har ofte kyllingrester, enten etter grillet kylling eller noen kyllingfileter til overs. Til 4 personer. Stekes på 200 grader i 20 min, eller til osten har smeltet
Den ble laget til minst fire personer og ble servert som en hel kake formet som en middelalderborg. Jeg la den ut i forrige uke, med link til den amerikanske oppskriften som dere finner HER
Tilsett så spinat, banan, avokado og eggehviter. I tillegg er den proppfull av vitaminer og sunne saker som gir imunforsvaret et løft og kickstarter fettforbrenningen
Skill eggeplommer og eggehviter i hver sin bolle. I dag har jeg en sunnere dessert til dere, den hadde sin plass i påskeutgaven til Shape-Up og nå får dere den her
Jeg har også nylig oppdaget at de kun tar inn denne sjokoladen til Jul og Påske i Norske butikker. Ha hasselnøttene i en blender og bland dem til de er omtrent helt finhakket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.