Kanskje du kan lage den dagen i forveienog ha nydelige pannekaker til frokost. Herregud for en lunsj sier jeg bare, og takk til Gunn som ga meg litt blod på tann når det gjelder pannekaker
Øvelse gjør mester så her må du bare prøve deg frem og siden man bruker glutenfritt mel i tillegg , bli ikke oppgitt om de første melkekakene går i stykker når du snur dem ect
Dette er en deiligog lett kake, der bunnen er laget med mandelmel, mørk kokesjokoladebiter og nøtter/ mandler ( kan utelates ) og som er toppet med en deilig hjemmelaget vaniljekrem
Ha medisterdeigog salt i en kjøkkenmaskin og kjør til en seig masse. Så når jeg fikk låne den vesle kokeboka til Anne med hennes aller beste oppskrifter, skreiv jeg så blekket spruta
Nå skal du surre bacon rundt potetene,og pakke dem i folie-en potet i hver folieinnpakning. Nå er grillsesongen snart igang,og da hadde jeg lyst til å dele med dere en oppskrift på potetbomber
Super lett deigog jobbe med. 1) smelt smøret og tilsett melken,. 3) tilsett væsken i det tørre , litt og litt under omrøring. 4) La deigen hvile kaldt en time eller to. 5) Kjevl og stikk ut ca 0,5 cm tykke kakemenn. 7) Avkjøles helt på rist og oppbevares i tett kakeboks. 7) Avkjøles helt på rist og oppbevares i tett kakeboks
Jeg er egentlig ikke så glad i ostekaker da jeg ofte syns de kan være litt for mektige for meg så da jeg bestemte meg for å komponere en likevel, så ville jeg at den skulle være både "frisk " og "lett" å spise
Nå kan endelig livet fortsette og dette vil jeg dele med dere gjennom bloggen min. Jeg skriver om sorg og gleder, barna, trening, mat (sunn og usunn, hihi), helse, strikking, scrapping, hus og hjem og litt annet
Husket en gang en slags potetkake jeg hadde fått servert på restaurant, og etter litt googling fant jeg ut at det jeg hadde fått servert var Pommes Anna
Arbeiddeigen fort sammen og avkjøl. Rull deigen til en pølse på ca. Smør og sukker røres hvitt. Sil vekk steinene, ha tilbake i kjelen og kokes opp igjen med fruktpektinen
Herlig likør laget på vikingmelk noe som gjør den både mindre fet og mindre mektig. Bør vendes noen ganger om dagen den første uken ,og like før servering
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.