Ikveld har viinviterttilfamiliekveld med søsken ( svigersøsken ) og nieser og nevøer, barna får barnemeny ( pølse og pommesfrites ) og vi voksen skal kose oss med ElgBourguignon, til dessert er det gele og vaniljesaustil barna og panna cotta til oss voksne
«Innbaktelg med brie». Denne retten har du kanskje ikke smakt før. Det nydelige kjøttet fra elgen, blandet med brie og sherryeddik, vil ta smaksløkene med på en opplevelse, de ikke ønsker at skal slutte
Nå er det høysessong for elg, ettersom at det har kommet masse elgi de tusen hjem. Heisann. I dag var faktisk første gang jeg har laget og smakt elgindrefilet
en elg skulle endelig få svømme sine lengder i bassenget. Hartvigseninviterte som sedvanligtil påsketur til Stavtjørn – ett av mange fjellstrøk uten snø men som til tross for dette oser av påskestemning og forventningsfulle voksne og barn
Rømmedipp med hvitløk & dill. Her kommer jeg igjen med noe som nesten ikkekvalifiseres som en oppskrift, men likevel noe jeg får masse skryt for hver gang jeg lager den
Dette er en pimpet versjon av potetmosgratengen. Stekes med hvitløk, krydder og hakkede tomater. Ønsker du noe annet (eller mer) enn poteter kan du erstatte eller tilsette mosen med andre grønnsaker og rotfrukter
For å få den siste smaken på plass, laget jeg en enkel dill olje, som jeg elsker. Da var skrei sesongen igang, og du verden så deilig at viendelig er her igjen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.