Denneuken har jeg gjort noe nytt, jeg har lekt kokk. En god venninne skulle ha kollegaene sine på besøk og som travel småbarnsmor, er det ikke lett å få til å varte opp med femretters middag, så hun spurte pent om jeg hadde lyst til å hjelpe til
I flere dager har jeg tenkt å bake en banankake. Jeg synes det er gøy når nye ideer til oppskrifter får «surre» i hodet en tid, så blir det endelig resultatet smashing vellykket
Ingenkommentarer. Årh, tenker du kanskje. Endaen blogg som snakker om lavkarbo. Noen kutter veldig ned på karbohydratene slik at de kommer i ketose, mens andre kutter kun ut poteter og brød
Skalldyr i en eller annen form blir ofte benyttet hos oss, deriblant denne lekre retten med scampi. Ingrediensene i denneretten gjør den rik på smak og scampien smelter på tungen
Min erfaring er at matfløte er mer tyntflytendemens kremfløte blir fyldigere og bedre i smaken. Dette er en av mine favoritter, kylling i langpanne, den smaker helt fantastisk
Jeg er STOR fan av naturlige og rene råvarer fordi det smaker SÅ mye bedre og er mye sunnere enn behandlet mat som er tilsatt for eksempel salt og sukker
Jeg tror hemmeligheten bak en kjempegod brownies er at den inneholder mye sjokolade. Den bør være fudgy, myk og litt klissete- med en rik smak av deilig sjokolade, nesten konfektaktig
Jo større røre, jo vanskeligere å vende inn mel uten å måtte røre for mye, er min erfaring. Dette sukkerbrødet er alltid vellykket og hemmeligheten bak er lang pisketid
Min personlige erfaring med mine kunder er at man får veldig gode rsultater om man kutter ned på sukker, stivelse, pasta, ris, korn og brød, men jeg ser ingen grunn til at man skal leve uten grovt brød, poteter og grove kornprodukter
Grønnsaken kan altså lages til alt. Grønnkål har en ganske kraftig kålsmak. Fargen er mørkegrønn og er saftig og sprø, noe som passer perfekt til grønnsakswok
Min erfaring er at selve ordet «vegetarmat» skremmer mange, si heller at det er en grønnsaksgryte i stedet for å bruke ordet vegetarmat om det er skeptikere det skal serveres til
Det kan komme av at oppskriften er dårlig, men vel så ofte er det fordi man trengererfaring for å få til en rett, uansett hvor god og presis oppskriften er
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.