Vannkefir har mange gode bakteriekulturstammer som er godt for både fordøyelsen og helsen vår. Fermenteringstrenden har kommet for fullt og fjor var det mye snakk om Kombucha, men nå er det vannkefir som er det hotteste, og som også er er min favoritt
Dessuten er det aller viktigste for meg er at vi sitter med samme bord og har blikk kontakt og tid til å snakke sammenuten noe som forstyrrer i løpet av døgnet
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang med forkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke og Adriensom er en av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Her kommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Ha over urter eller litt tørket krydder som timian, oregano, basilikum eller det krydderet du synes passer best til denmaten du griller
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap som holder fyllet med ulike teksturer og smaker. Det er mange varianter av vårruller som lages og serveres, fordi man kan velge så mye forskjellig fyll og wrap til vårrullene
Selv det enkleste måltid kan få et eksklusivt preg dersom du er flink med bruken av dem. Med et godt utvalg kan du gjennom hele den mørke årstidenhente frem den lyse årstids lukter og smaker
Skal du ha potet som tilbehør kan denne skjæres i skiver og legges i formen og bakes med fisken. I januar er det godt med lettere mat etter julens tradisjons mat
Rør kraftig, slik at potetene blir godt dekket og begynner å gå litt i stykker. Siden jeg allerede har sunget min klagesang i dag, så kan jeg nøye meg med å komme med en rask liten oppskrift på lammekoteletter
FOR OSS SOM TÅLER HVETEMEL, ET BRØD UTEN SNEV AV SPELTMen først sagaen om hvordan det gikk til. Jeg kan det jo heller ikke, tar for mye tid, har ikke gode oppskrifter, de jeg smaker hos andre passer ikke min gane, og pass på karbohydratene osv, osv osv
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.