1 liter
som du fyller med halvlunkent vann, ca 23-25 grader Jeg holder av litt plass til å lage sukkervann. Da tar jeg 50 ml økologisk rørsukker og blander med kokt vann, kjøler det litt ned før jeg heller det opp i norgesglasset. Har så et klut over toppen med strikk på. Så lar du det stå i 2-3 dager dager (kanskje 4 dager første gang). Smak at det smaker litt fermentert. Det vil enda være litt søtt, men nå starter fase 2!
1 gangsfermenteringen
bruker jeg det store amanprana kokosoljeglasset på 1,6 liter Men start med 1 liter!
Foreløpig har jeg kun laget med hel, økologisk hvete fra Helios og det fungerer veldig bra. Jeg brukeren sikt med skål underog lokk overelleren spirepose
Videre kan blåbær brukes som støttebehandling ved diabetes, både fordibæreneredusererblodsukkeretogfordi de kan forebyggeøyelidelserogblodkarlidelsersom kan følge med diabetes
Mannen min følger meg ned til Oslo og skal være med meg før ogunderoperasjonen. Jeg har ikke ord som kan beskrive nok hvor mye jeg angrerog hvor lenge jeg har ønsket å få "mannskiten" ut
Blandingen skal være somen veldig tykk vaffelrøre. Hell over i enildfastform kledd med bakepapir. Dette glutenfrie brødet er smakfult og saftig og skal i barnas matboks i morgen
Dessutener det aller viktigste for meg er at vi sittermed samme bord og har blikk kontakt og tid til å snakke sammenuten noe somforstyrrer i løpet av døgnet
Jeg hadde vært borte fra jobb etter min første omgang medforkjølelse, og skulle innom å hilse på Vibeke ogAdriensomeren av de kollegene jeg snakker mest med på jobb
Skjær ut firkantersomer litt mindre ennkortsiden av bakeformen. Denneukens oppskrift er fra dyktige Amanda, somerenaustralsk/italiensk kokk medbloggen Chew town
Herkommer et tips til godt tilbehør som lages på grillen samtidig med at resten av maten grilles. Ha overurtereller litt tørket kryddersom timian, oregano, basilikum eller det krydderet du synes passer best til denmaten du griller
For meg skal vårrullen ha en tynn og sprø wrap somholder fyllet med ulike teksturerogsmaker. Min perfekte vårrull er fylt medenkelt fyll, som de fleste asiatiske hjem foretrekker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.