Fordøyelsenvår tåler bedre gluten fra spelt enn fra hvete. Etter mye mas fra venner og familie, har jeg fått tillatelse til å dele oppskriften på bloggen
-) Legg gjerne igjenenkommentar og spør i vei om det er noe som er uklart. I mangel av bærbar pc prøver jeg nå å legge ut oppskrift på I pad, hvordan det går gjenstår å se
Vend inn sausen, og dryss over dei bakte cherrytomatane og vårløken snitta i ringar. Det er den tida vi deler med dei vi er glade i som vi huskar og som gjev livet meining
Gårdagens kosemat, røkt og tørket hvalkjøtt. Her ser vi rett mot Bø i Vesterålen ♥. Snurrepølser (pizzadeig snurret rundt og stekt i ovnen, ca 15 min), og verdens beste sennep og ketsjup
-eple og kanel-divsyltetøy-eple og peanutsmør-kakaopulver og peanutsmør-vaniljeproteinpulver og blåbær-sukrin gold- fibersirup gold, mandler og kanelHar du en favoritt
Vi lager noen ganger grøt til frokost, og nå er det gjerne havregrøt. Tidligere var det hirsegrøt, før vi begynte å spise havre igjen, og noen ganger blander jeg hirse og havre
-Skyll og rensneslene. -Tilsett buljong, melk,pepper og blank løk. Mat som ikke er sprøytet eller behandlet, men som helt naturlig titter frem hos oss til vår store glede
Vi har flyttet bloggenvår, den finner du her. Den er mer oversiktlig og enklere å finne fram i. Så følg oss videre for å få masse bake-inspirasjon til våre hunder
Har dere sett den fantastiske kjøkkenhagen til Bengtgården. Ønsket om større hage og mulighet til å dyrke egne salater og grønnsaker blir ikke akkurat mindre av Vibekes fantastiske bilder, men på grunn av plassmangel og lite forarbeid har vi gått for "light"versjonen på verandaen i år
Standard hos oss er at vi har enliten del til prinsessenvår som kun består av skinke og ost, mensresten av pizzaen består av Christian's marinerte biffkjøtt og gjerne litt paprika
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.