lett med litt olje. Mens tomatsausen koker, steker du kjøttdeigen i en middels varm panne i litt olje. Smak til med salt og sukker mot slutten av koketiden
deretter trykte jeg kjøttdeigen ut på/over baconet. 45 min (og ja, kjøttdeigen blir helt gjennombakt). 4-500 g kjøttdeig. LinkedInTumblrFacebookGoogleE-post 4-500 g kjøttdeig
Hovedgrunnen til at jeg forbinder enchiladasmed helg, er rett og slett at det tar litt tid og forberede, og stort sett liker jeg at hverdagsmiddagene går raskt unna
I dag ville ej ha noe enkelt som ej kunne også ha med meg som måltid når ej skal ut på tur imorga. Stek først kjøttdeigen, her steker eg den i cocosa pure oil
ENCHILADASMEDKJØTTDEIG. Her er tortillas fylte og gratinerte med ost og blir en slags formrett. Her er en oppskrift på en enkel og grei taco-rett – enchiladas
Smak til med salt og pepper. Stek deretter kjøttdeigen, ha den i samme gryta. ca 500 g kjøttdeig1-2 løk1 boks mais1 boks tomatpurè1 boks matfløtemakaronisalt og pepperKok makaroni Surr løken i stekepanna en stund, ha det i en gryte. ) ca 500 g kjøttdeig
♥ Smør tortillas med guacamole og salsa, legg deretter på kjøttdeig og et par osteskiver. Det er jo lillelørdag, og da passer det godt med litt hjemmelaget kosemat
Stek karbonadedeig med hvitløk, krydder og en boks med hakkede tomater. Jeg liker å bruke en blanding av paprikapulver, oregano, cummin, chili, curry, salt og pepper – bedre med litt for mye enn litt for lite
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.