Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv. Dekk bollen med lokk eller plast, og la stå og heve på kjøkkenbenken natten over eller i minst 9-10 timer
Siden jeg hadde planer om å spise et par timer senere valgte jeg å koke opp kraften med kjøttet, for så å ha det over i slowcookeren, Når kjøttet begynner å passe mørt gjør du klar grønnsakene
Ha i kaldt vann og rør deigen kjapt sammen med en sleiv eller en skje. Ha godt med mel på fingrene og ta deg gjerne tiden til å forme de til fine rundstykker, eller bare sett de direkte på et bakepapirkledd stekebrett
Alternativt kan du gjøre som meg og sette kasserollen nedi iskaldt vann, gjerne med isbiter. Sett sjokoladefløten kjølig og la den gjerne avkjøle seg over natten dersom det er mulig
Nesten like enkelt som å bruke en matmølle, men mindre oppvask. Ha vaniljefrø og sitronrasp sammen med kremost og melisen, og visp det sammen til en myk krem
Smak det frem med salt og pepper Kylling. Krydre bitene med salt og pepper. De soltørkede tomatene kan også skjæres opp i terninger, slik at du har det klart
Start med å ha mel, salt og tørrgjær i en bakstbolle. Dersom deigen virker litt for klissete til å begynne med så venter jeg gjerne med å tilsette mer mel til jeg har eltet en deigen en stund
La det hele stå og småputre på veldig lav varme mens du rører med sleiven. Sikt i halvparten av melet og rør med en sleiv samtidig som du på medium varme koker opp rømmeblandingen
Ha det ferdigstekte kjøttet over i en gryte eller Crock-Pot sammen med hermetiske tomater, tomatpuré, laurbærblad, worcestersaus og de oppskårede grønnsakene
Ha i kaldt vann og honning, og rør det kjapt sammen med en sleiv til det er godt blandet. Strø godt med mel på benken eller et bakstbord når deigen er ferdighevet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.