Oppskriften er hentet fra Erica Palmcrantz og Irmela Lilja sin bok “Raw food på norsk“. Dette er kanskje ikke helt i tråd med raw food-filosofien, men om du vil piffe opp kaken litt, kan du bløtlegge rosinene i litt rom (gjerne Captain Morgan siden den smaker vanilje) før du strør de over kaken
Smak deg gjerne til med kakaopulver slik at du får kaken så mørk som du ønsker. Glasuren slang jeg enkelt sammen av diverse ingredienser jeg hadde i skapet
Søndagsbaksten ble en kjempe enkel og god sjokoladekake. Det gjorde jeg EnkelsjokoladekakeSjokoladekake 2 egg150 g kesam*80 g sukringold30 g kakaopulver30 g kokosmel**50 g havremel***1 ts bakepulver1/3 ts salt1 -1,5 dl melkBland sammen egg, kesam og sukrin. Sjokoladeglasur200 g philadephia100 g gresk yoghurt****30 g sukringold30 g kakaopulver1/2 ts vaniljepulverOm ønskelig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.