Fyll din tallerken medgrønnsakerog salat i sterke farger. Men når vi sitter ved middagsbordet og ser ned på maten vi er i ferd med å innta, er det salaten, grønnsakene, fargene og vitaliteten vi ser mest av
Dagensmiddagstips er en gryterett med kjøtt ogrotgrønnsaker. gryterett med kjøtt ogrotgrønnsaker. Vi har som vist på bildet alle grønnsakene i terninger, men det kan også være godt å mose grønnsakene med en håndmikser og ha for eksempel litt creme fraishe til
Salt - pepper. Som tilbehør har jeg valgt ovnsbakte grønnsaker, en god soppsaus og kokte poteter, men potetmos, stekte potetbåter eller søtpotetmos smaker godt til entrecote, og en rødvinsaus eller en sherrysaus er også nydelig
Hvorfor ikke lage en stor "club sandwich-baguette" til middag. Jeg hakket opp litt frisk purre og paprika som grønnsakerog fyll, sammen med noen blader hjertesalat
Pisk sammen med mykt smør og sett det kaldt til servering. Grill entrecôten til den har fått en fin stekeskorpe på hver side og legg den over på den kalde delen av grillen til den er stekt slik du liker den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.