Brun entrecote, på sterk varme i olje og smør. entrecote pr. vinkjennere så er aspargesog rødvin dårlige venner, kanskje løsningen blir øl til maten også kan vi kose oss med ett glass rødt etter maten
Lammelår, Lammecarrè, Fårikål, Lammegryte, og ikke minst Lammebiff. . Høsten = Lam. Dersom du vil prøve å lage denne retten, kan du bruke noe av mine erfaringer i denne oppskriften
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. Finn fram aspargesog bacon. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Entrecôte med timianskum, sautert kål, potet dauphin og karamellisert småløk. Det geniale med denne boken er kombinasjonen av teknikker, kjøkkenkunnskap, med et hav av oppskrifter hvor bare kreativiteten kan sette en stopper for å skape fantastiske retter til de du er glad i
En deilig og en delikat krydret suppe som vil gi deg energi for en dag som denne (jeg mener en ikke så varm og regnfull dag) … en veldig rask suppe å lage også… Perfekt å forberede når bilen din brøt og du selv er nød til å marsjere i regnet i over en time for å plukke barna dine, selv hunden min var ikke fornøyd med været…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.