Jeg fryser også en del av syltetøyet ned i små bokser, akkurat store nok til at man spiser opp syltetøyet i løpet av et par dager etter at boksen er tatt opp fra fryseren
Dette er et enkelt og lettlaget eplesyltetøy som kan lages helt uten sukker, og som er anvendelig til flere ting ikke bare som pålegg på skiven, godt som fyll i hvetebaksten, til havregrøten eller frokostblandingen, og fint å bruke til dessert i f
Når jeg ser fine faste epler i butikken får jeg alltid lyst til å lage eplesyltetøy. Eplesyltetøy kan variers på utallige måter og smaksettes slik man helst liker det
Dette syltetøyet smaker søtt og syrlig av eple, herlig som pålegg eller til noe annet. Jeg bruker ikke søtning av noe slag, det er ikke nødvendig siden man koker ut all sødmen i eplene
Bloggen gir et inntrykk av at jeg lager mye mat, og det liker jeg, så da fortsetter jeg å skryte av det når jeg først setter i sving og lager noe hjemmelaget
Våknet til solskinn, fred og ro i heimen, og hadde overnattingsbesøk av min sønn Stian. Har alltid likt eplesyltetøy, og da er raw food prinsippet såre enkelt (kjapt å lage)
Når jeg kommer hjem etter turen med hunden, rekker jeg akkurat å koke litt fersk pasta som jeg legger i bunnen av tallerkenen før jeg danderer kylling, epler og løk oppå og heller over sjyen
Legg vaniljekrem på midten av leiven, strø over valnøtter og topp med et lag eplesyltetøy. Av denne oppskriften blir det tre slike stenger eller du kan lage det som en stor kringle
Kok opp, avkjøl og smør plomme- og eplesyltetøyet over brødskiva. Noko av det aller beste med hausten er å strekke seg opp mot plommetreet, plukke ned akkurat passe moden frukt, ta ein bit og kjenne sødmen bre seg i munnen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.