Del kyllingen i 8-10 biterHakk løk, hvitløk og skjær paprika i strimlerSkrell scampiene og rekene (la noen hele være igjen til pynt)Varm oljen i en stor stekepanneBrun kyllingbitene og krydre med salt og pepper. La småkoke i ytterliger ti minutterDamp blåskjell i ca 5 minutter til de åpner segStek scampiene i litt olje til de får rosa fargeHa skjell, scampi og reker over i pannen og bland alle ingrediensene lett sammenSkru ned varmen og lapaellaen stå i et par minutter så smakene blander segKlem over sitronsaft, og ha over hakket persille
Paellaen har mye god smak og er absolutt en rett jeg vil lage igjen. Du kan fint erstatte kongerekene med mer kylling og chorizo, eller bare utelate det
Det er mange år siden jeg lagetPaella sist, og nå passet det bra å lage det igjen siden jeg fikk besøk av en som elsker mat, og en som er mest glad i ris og kylling
Husk derfor å handle inn i god tid, senest dagen inne du skal lage dette. kant, er fordi pastaen skal blandes med all den gode sjømaten etter hvert … og
Tar meg den frihet at jeg kaller paellaen jeg lager for Jons Paella – både fordi jeg har prøvd meg fram til min egen variant gjennom mange år – og dette er en av rettene jeg får aller mest positiv tilbakemelding på…
På menyen var Paella med kylling og chorizo. Håper du har hadd en fin helg så langt. Paella er en spansk risbasert rett som kan varieres i det uendelige
Paellaen har sine røtter fra Valencia da risen ble fraktet fra Kina av araberne. Hemmeligheten er en god kraft av kylling som er laget med masse kjærlighet som har småputret i flere timer
Paella er en deilig, spansk risrett som kan spises både med skalldyr, fisk, kylling eller annet kjøtt, og ofte blandes flere typer av både fisk og kjøtt
Her får vi brukt vår praktiske Paella-gryte som vi kjøpte i Spania i sommer. langkornet ris. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny). 350 gr langkornet ris. (Vi brukte 1 eske med Carmencita Paella Rice som vi fant på Meny)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.