Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Et sunt og enkelt mellommåltid. Denne gangen ble det svært enkelt for min del. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
Julekaker, julegodt, julemat - alt dette som er så godt, og som selfølgelig hører julen til. Det meste av dette legger seg som kjent på sidebenene - men jeg siterer Wenche fra God Morgen Norge
Lammestykket jeg bruker er fra bogen. Jeg har drukketkvedete i årevis. Et herlig stykke fra Veierland ved Nøtterøy der Britt og Amund Paulsen driver økologisk oppdrett av lam, forært av Marius som vertinnegave i en middag
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
I dag byr jeg på et kjempegodt brød på morgenkvisten. Brødet er ikke så altfor grovt, men grovt nok til at det passer fint som frokostbrød, til matpakken og som brød ved siden av supper og gryter
Finn frem en skarp kniv og del opp stykkene- se på bilder lenger nede. Både kastanjemelet og kokosblomstsukkeret jeg har brukt i denne oppskriften er innkjøpt i den hyggelige forretningen Røtter på St Hanshaugen
I dag er det min tur. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Det har derfor blitt en del utekjøkken de siste ukene. Til min mors utsatte bursdag, det er ikke noe greit å ha uteselskap i desember, bestemte lillebroen min ( den mellomste av dem ) og jeg oss for å grille et helt lam, oppskrift på dette kan du finne her, samt å lage pølser
Det er vanlig i massevis av spekeprodukter, så vel som baconet vi kjøper i butikken. I dag har jeg ikke hatt noe ansvar for middag, Guri har derimot kokt opp en veldig god betasuppe
I den grad det fantes oppskrifter fra regionen må det være lov å være så ærlig at det meste var etstykke fra slik jeg var vant til å spise den, tydelig tilpasset smaker og teksturer vi i vesten kjenner fra før i sånn grad at det som er typisk for regionen nærmest forsvinner helt
Mer om det senere. Heldigvis, takk høyere makter for det, var disse sopptertene svært lettlagde. Måten ferdig butterdeig hever seg i smørrete flak og lager en perfekt eske rundt soppfyllet ved steking, er jo nesten magisk
Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
- Jeg startet på konkurransediett mot NM, spiste allikevel litt iskrem, hadde joggeturer med Lill A, og lagde sitronmuffins og burgere i alle slags varianter
Da jeg bakte ut surdeigen i form av rundstykker, brukte jeg delvis en oppskrift av Morten Schakenda og justerte i forhold til hva slags mel jeg hadde i skapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.