Varmen har definitivt kommet her på Østlandet – og den kom somen eksplosjon. Og jeg lar meg friste, gang på gang… Ikke vanskelig å bli fristet i grunnen – det ser dere jo selv
En vår for lengesiden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det enliten fugl som hadde lagt eggene sine i et rede på skogbunnen
Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene
Oppskriften er forøvrig enren kopi av alle andre som har publisert denneoppskriften før meg. Men hyggelig som jeg er, gir jeg alltid folk/fisk flere sjanser
Og aperitiffensom møtte gjestene var inspirert av hotellets barmeny. Vi synes det passet godt lørdag, siden de fleste av disse minnene er fra reiser til Paris
Dette er ikke bare sommermat, men passer flott en kald høstkveld også J. Jeg lager Pesto som dressing. Ja da er jeg tilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Ikke fyll på med nøtter eller bær som det krever energi å spise, for meg er hensikten å servere noe som er enkelt å spise og som smører halsen og maven når noen føler seg litt sjaber
I sommer har vi feriert i Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikk like utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp til middag
Ostesmørbrød er alltid en suksess hos meg. Min favorittrett nå for tiden er ikke mer avansert enn et deilig ostesmørbrød stekt i ovnen, og med en sterk kopp kaffe til
Prøv denne magre og sunne retten, som garanterer en unik smaksopplevelse. Er på mini turné i Finnmark, og gleder meg stort til morgendagen, for da skal vi til Karasjok og spise Bidos
Norsk kje - kanskje en bukk som snart skal kastes. - Nei, det har vi nok ikke, sier dama, og ser på meg om om jeg skulle ha spurt etter noe så eksotisk som sjiraff eller zebra, eller noe
Jeg stakk innom verdens beste grønnsakssjappe som ligger på Vinderen. Jeg gleder meg. Og siden jeg er litt lei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker i folie med olje og hvitløk
Mai og ensommer på en gang. Oppskriften heter Salma med mandeltak og jordbær- og tomatsaus. Her er oppskriftenSalma med mandeltak og jordbær- og tomatsaus Snitt et lite kryss øverst på toppen av hver cherrytomat
- noensom vil bli med. Cacas har masse kurs og jeg kunne vel strengt tatt tenktmegnesten alle. men så er det det med tid og penger også, så må man jo prioritere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.