mat som passer til en kjæreste-helg med et godt glass iskaldvintil. Og jeg lar megfriste, gang på gang… Ikkevanskelig å blifristeti grunnen – det ser dere jo selv
(Eller nærmere bestemt en gang tidlig på vinteren. Da skapte Ostera den vesle fuglen om til en rask og intelligent hare, slik at den kunne smette unna jegeren iframtiden
Jeg gleder meg stort tilvideresamarbeid og er utrolig glad for at jeg får lov tilutviklefriskeoppskrifter med Alpros smakefulle, og sunne plantebaserte produkter
Jeg var på nippettil å avlyse hele ferieturen da. Meg og tunfisk ja. Vi er IKKE venner. Lovet også godt at jeg ble lovet på flere blogger at jeg ikkeville kjenne noe tiltunfisksmaken
I sommer har viferierti Norge i to måneder, vi har bodd på forskjellige steder og matlagingen har blitt noe" enkel" innimellom, men her har vi vært på gårdsbutikklike utenfor Risør, og der fant vi masse godsaker blant annet karbonadedeig av hjort, så da ble det hjortekarbonader med kremet sopp tilmiddag
Tenk, hun tar bare ut ei(lita) geit, og så kan jeg bestemme akkurat hva og hvor mye jeg vil ha. , sier dama, snur seg, går inn på kjølerommet og kommer tilbake med hele kjeet i armene
I dag lagde jeg lapper til lunsj. Jeg gleder meg. I kveld skal jeg grille med faddergruppa. Og siden jeg er littlei av grillpølser, har jeg tenkt å grille grønnsaker ifolie med olje og hvitløk
Så får å komme igangigjen så er det verdt å mimrelitt over mat som har inspirert oss mest i bloggen og tenke litt framover på hva vi har lyst til å få til
Det er de to kursene jeg har mest lyst til å lære meg, mon tro om jeg kunne tatt begge på en dag. Jeg vil lære mer, mye mer, sånn at jeg kan ta bakkverkene minetil nye høyder - så hadde vel drømmen vært en bestilling på kake eller muffins
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.