Med skallet blir det mye bedre og mye mer smak. Nedenfor kan du se en liten oppskrift på hvordan du kan lage de beste ovnsstekte potetene i verden, og hvordan du kan steke bacon på en enklere måte
Det er ikke så ofte vi steller i stand med store middager lenger og sjelden av typen lammelår. Potetene er ferdig når de begynner å boble og bli bruneOvnsstektebåtpoteter klar til steking
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Legg dette lagvis i en ildfast form eller en gryte, start med potetene og ha så løk og hvitløk over. Finhakk løk og hvitløk og skjær potetene i tynne skiver
Krydre med nykvernet salt og pepper, og dryss gjerne litt revet persille over. Det meste av næringsstoffene sitter i skallet, derfor liker jeg å ovnsbake små potetermed skallet på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.