januar, er det tradisjon å spise disse bollene med varm sjokolade til. Nå i romjulen, når været ikke er det aller beste, er det fint med innesysler i form av baking
Hvis nødvendig, vask blomstene og eventuelle blader, og la en god bit av stilken være med. Lag en pannekakerøre av mel, salt, egg og melk og la den få svelle 30 minutter
Nå er jeg veldig usikker på hvor lett det er å få tak i fersk blekksprut hjemme i Norge, om det er noen som vet så skrik ut, til nød kan du lage disse med frossen blekksprut også , om det skulle være lettere å få tak i
Smak til med salt og pepper. Legges på et fat, gjerne lag på lag med matpapir imellom. Dypp de frosne løkringene i sammenvispet egg, så i mel krydret med paprikapulver, salt og pepper
Der blir den ofte servert med lever og rogn -ett skikkelig herremåltid. Mandelpoteter. La fisken være med på oppkoket til det er like før vannet når kokepunktet igjen
bjørkepinnene medmandelpoteter. Server pinnekjøttet sammen med potetene og kålrotstappe. Det blir ikke siste gang jeg bruker mandelpoteter, som bjørkepinner altså ♫♫♥
Sett potetene i en kjele med vann i kjøleskapet hvis det er lenge til du skal koke dem. Men, hvis du har tid -kan du lage perfekt kokte mandelpoteter uten skall
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.