Fasanbryst med frityrstekte mandelpoteter
Varden.no
Varden.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 ts finmalt einebær
  • 1 ts salt
  • ½ ts nykvernet hvit pepper
  • 1 ss lynghonning
  • 2 ss usaltet smør til steking
  • 1 dl rødvin
  •  
  • SAUS
  • 5 dl kylling- eller viltkraft
  • 2 dl rødvin
  • 1 dl tørr sherry
  • 2 ss usaltet smør
  • ½ ts salt
  • ¼ ts nykvernet hvit pepper
  • ¼ ts finhakket timian
  •  
  • GARNITYR
  • 3 store friske fiken, vasket og delt i 6 på langs
  • 2 faste epler, skrelt og delt i båter
  • 6 store østerssopp revet på langs
  • 2 ss usaltet smør
  • 1 ts melis
  • ½ dl tørr sherry
  • 6 store mandelpoteter
  • 1 liter frityrolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.