Grunnoppskrift fin pizzabunnDeigen er nok til ca. Finn fram ingrediensene. calzone, fin pizzabunn, fin pizzadeig, gjærbakst, grunnoppskrift, grunnoppskrift fin pizzabunn, luftig, luftig pizzabunn, pizza, pizzaboller, pizzasnurrer, sprø, sprø pizzabunn
Ha en digg helg - på alle vis . Og noe av det beste - man kan velge i utallige herlige fargekombinasjoner, både innvendig og utvendig, og jentene finner stadig på nye, artige design
Ha en finhelg, Lykkebobla. Da er helgen i gang og det kribler i løpefoten. Jeg er morgenfugl og trener stort sett hver dag før jobb, men allikevel er det helgetreningene jeg liker best
Herlige smakskombinasjoner, teksturer og ikke minst fint fargespill på tallerkenen. Det finnes mange forskjellige typer du kan kjøpe og utrolig mange sterke meninger om hvordan god risotto skal lages…
Gni smøret inn i melet med fingrene til deigen får en smuldret konsistens. Pai er en fin sak, man blir i godt humør av pai, tankene går til erketypiske amerikanske husmødre på 50-tallet, Fru Vom og fine høst- og vinterdager. Den store vegetariske kokeboken)175 g mør250 g hvetemel1/2 dl kaldt vann1 ss olje1 løk finhakket1 liten rød paprika , hakket1 liten grønn paprika, hakket150 g gresskar, hakket1 liten potet, hakket100 g brokkoli, i små buketter1 gulrot, hakket30 g hvetemel21/2 dl melk2 eggeplommer60 g revet ost1 egg, lettpisket, til penslingForvam ovnen til 180 grader. 1 løk finhakket
Håper dere får en god helg, det vet jeg at vi kommer til å få ♥. Endelig er det fredag. Og ikke bare det – min bedre halvdel kommer litt tidligere fra offshore enn først antatt, så det blir et lykkelig gjensyn senere i kveld
Hentet en stakkars sønn med kink i nakken og kjørte ham til kiropraktor(det var jo ikke så fint da. (her finnes mye ok glutenfritt, bare pass på å ta litt ekstra olje i vannet, en klype salt og rør i pastaen til å begynne med så den ikke klumper seg, fortsett å rør litt av og til)
Finhakk løken. oj som vi har kost oss i helgen. 2 stk avocado saften av ½ stk lime 1 ss finhakket løk 2 ts hakket rød chili 1 båt hvitløk - finhakketsmak til med salt og pepper. 1 ss finhakket løk
Fin gåtur i deilig vintervær. Vetle på ski, uten staver og vi til fots oppover bakkene på gåsbu, vi brukte en time oppover til Lageråkvisla som ligger ca 3,3 km fra parkeringsplassen, vi fant en fin bålplass der vi varmet rester fra kylling i leirgryten, resten av pinnebrøddeigen og ett par små muffins, nedover gikk det mye fortere, spesielt for Vetle som koste seg nedover alle bakkene og som var stolt førstemann ned bakken på 40 minutter
, til dei er gjennomsteikte og har fått fin farge. 6 litt store poteter eller fleire små (amadine eller andre fine poteter). 1/2 chili, finkutta. 2 kvitlauksfedd, finkutta. 6 litt store poteter eller fleire små (amadine eller andre fine poteter). 1/2 chili, finkutta. 2 kvitlauksfedd, finkutta
EggehakkDu trenger. 6 egg 2 vårløk 2-3 ss lett majones3 ss creme fraische (kan byttes med kun majones, men jeg velger ofte denne for å gjøre den litt lettere og syrligere)Salt & pepper ( må smakes til, men bruk alltid nykvernet pepper)Slik gjør du
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.