Nå som julen nærmer seg tenkte jeg å komme med et lite julegavetipstil den som har alt. Ta silikonformen ut av fryseren, fyll på med en liten klump smørkrem, og fyll til slutt opp med smeltet sjokolade (uten kokkos)
Nytt sitteunderlag i tova ull med engelsk tekst. Det er derfor jeg har brukt tittelen "Julegavetips. Et underlag veier ca 200 g. 250 Nkr + porto (som for et slikt er 27 Nkr)
Vi er så bare så utrolig godt fornøyde med vognposen til Lillemor. Og noe av det beste - man kan velge i utallige herlige fargekombinasjoner, både innvendig og utvendig, og jentene finner stadig på nye, artige design
Herlige smakskombinasjoner, teksturer og ikke minst fint fargespill på tallerkenen. Se fram til hvit, flakete torsk med deilig risotto ispedd grønne erter og shitakesopp toppet med karamellisert småløk og en fløyelsmyk rødbetpuré
Gni smøret inn i melet med fingrenetil deigen får en smuldret konsistens. Det som er ulempen med pai, og som kanskje er grunne til at man ikke gjør det oftere er det ligger en del arbeid i det
Legg dem på en rist under grillen, og grill dem tiltil de er gyllenbrune og møre. Man bør likevel ikke la slike ideer stå iveien for å nettopp ta i bruk grill elementet til komfyren
Sil gjennom en finmasket sil over i en bolle eller ny kasserolle. Skru ned til lav varme så det syder. Avkjøl bollen/kasserollen, og sett den dekket til i kjøleskapet over natta
Hentet en stakkars sønn med kink i nakken og kjørte ham til kiropraktor(det var jo ikke så fint da. Så gikk jeg tur ned til Handelsgym for å hente bilen til min nakkeskadede sønn,
-Bland det tørre sammen-Lunk vannet og bland med olje og honning-Bland alt i kjøkkenmaskinen og elt i ca 7 min(spe på mer vann eller mel hvis nødvendig, for hvetemel tørker ut under lagring slik at du noen ganger ikke trenger alt, andre ganger trenger mer. )-Sett deigen til heving en lun plass i ca 30-45 min(dobbel størrelse)-Del deigen og klapp den litt flat-Trill den sammen til en "pølse" og legg den med skjøten ned i en form med bakepapir- Lag et mønster på toppen med en skarp kniv ,og sikt over litt rugmel for dekor. (rugmel blir ikke brent slik rått hvetemel blir)- La den heve under et klede i ca 30 min til, mens du varmer opp ovnen på 225 grader- Stek i ca 45 min, og dekk over med et bakepapir hvis de blir for mørke "Å spise en brødskorpe i fred er bedre enn å innta en bankett med engstelse
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.