kyllingikarri. Dagen middagstips. Kyllingikarri. Ingen kommentarer. Denne retten er proppfull av sunne grønnsaker, og så smaker den så deilig av kokosmelk og karri
Frossen fiskifiletter. /skrevet isamarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggen også. Fiskgir grønnsakene god smak, men føler du at retten trenger noe mer er rømme et godt bud fra minsiden
Etter dagens treningsøkt på Bakken Helse passa det veldig godt å lage en enkel fiskerett. Resultatet ble overraskende godt og jeg deler gjerne oppskrifta med flere
Fritertfisk er kjempegodt På bildet over, ser du "fish and chips", engelsk gatemat som tradisjonelt lages av hysefileter, men du kan bruke sei, torsk eller brasme også
Sammen med en valgfrifiskefilet og noen agurkskiver var det bare enda bedre. Jeg er sikker på jeg kan gomle råkostsalat og denne dressingentil det tyter ut av ørene mine, for dette smakte godt
Att få en perfekt tillagadfisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fiskentagits bort från värmen
fiskefilet. Snu biteneimel/krydderblandingen. Del fiskeni porsjonsstykker. Grønnsakssstuing. Visp sammen egget, vend fiskeni egget for deretter å snues i osten
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.