Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Etter å skjært den i passe store porsjonsstykker kan du legge fiskestykkene pent i en olivenoljesmurt og lett saltet ildfast form, Ha over litt salt, pepper, paprika og en dæsj med olivenolje
Server klippfiskgrytenmed kokt ris eller poteter -og ett dryss frisk dill. Etterpå stables den med salt mellom lagene og ligger tørt slik at laken renner av
Kos deg med fine farger ogfisk, Lykkebobla. Vi spiser jo med øynene også, så det er fint å lage middager som ser pene ut eller er fargerike, det smaker nesten bedre bare av det
Fisk trenger ikke å være kjedelig, denne fløtegratinerte fisken er kjempegod og så enkel å lage. Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Del torsk i terninger og legg de sammen med reker i en ildfast form. Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet
Server enkel sunn og god fisk i form med kokte poteter. Jeg hadde tatt opp laks og god fiskepudding fra fryseren i går kveld, så da var det bare å sette fantasien i gang og komponere noe godt av det jeg hadde for hånden
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Det er en liten sak som kommer i juni, deler med dere når jeg vet mer
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.