Fisk -og grønnsaksgrateng
TV2.no
TV2.no
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 dl kokt fisk uten skinn eller ben, gjerne en blanding av rød og hvit fisk (ev ca 500 g rå fisk uten skinn og ben, se tips )
  • ;1 1/2; dl ukokt makaroni, gjerne fullkorn
  •  
  • Gratengsaus
  • 2 ss smør
  • 1 sjalottløk
  • 3 ss hvetemel
  • 3 dl melk
  • ;1 ¾; ts salt
  • Grovmalt pepper
  • revet muskatnøtt eller karri
  • 3 egg
  • 3 dl grønne erter eller frossen grønnsakblanding
  • Grovt brød , malt fin, tilsatt litt finrevet ost
  •  
  • Yoghurt- og sennepsremulade
  • 3 ss fint hakket, sylteagurk
  • 1 ts hakkede, syltede kapers
  • 3 ss fint hakkede krydderurter ? persille/ dill og ev gressløk
  • 2 dl matyoghurt
  • 1-2 ss sennep
  • Sitronsaft
  • Salt , pepper, sukker

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.