Det er soppsesong og både skog og butikker bugner av disse herlige vekstene. Vi har kjørt butikkversjonen med shitakesopp, men du kan gjerne bruke selvplukkede sopper av andre slag til denne smakfulle italiainspirerte retten
" Når man har det travelt, kan man stoppe opp og tenke etter. Hyse, eller kolje som den også kalles, har god bindeevne og er derfor perfekt til fiskekaker og fiskeboller, men den passer utrolig godt i ovnsretter også
Denne gang hadde han med seg selvrøkt Hyse, som vi sammen lagde et fellesmåltid av. Her om dagen hadde jeg nok et hyggelig besøk av Geir fra «Far min sitt kjøkken«
En favoritt for både store og små er fiskekaker. hyse, torsk e. Det å lage en fiskefarse er ikke veldig vanskelig, spesielt ikke hvis du har en foodprosessor
Lofoten fiskeburger med torsk og hyse passer perfekt i denne ratatoilli-retten. 8 stk Lofoten Grov Fiskeburger med torsk og hyse. Lofoten 86% Grov Fiskeburger med torsk og hyse. 8 stk Lofoten Grov Fiskeburger med torsk og hyse
Mamma ga meg en oppgave i å prøve å kokkelere frem noe avhysen som lå i fryseren, så da ble det ovnsbakt hyse servert med søtpotetmos (eeelsker søtpotetmos
Ha i resten av ingrediensene utenom melk, kjør sammen, og mens maskinen går sper du med melken. 1 kg fersk fisk (lyr, torsk, sei, hyse)1 ss salt1/2 ts pepper1 ts muskat1 ss potetmel1 ss hvetemel1 eggEn liten bunt gressløk, klippet i biter5 (6) dl helmelk
Mange tenker at fiskekaker er avansert mat som tar lang tid å lage, men det stemmer faktisk ikke. 1 kg hvit fiskefilet - jeg brukte lyr, men all hvit fisk kan brukes (hyse, torsk, steinbit. 1 kg hvit fiskefilet - jeg brukte lyr, men all hvit fisk kan brukes (hyse, torsk, steinbit
Løft potetene opp av vannet og over i et dørslag, eller aller helst på en rist, (ikke hell alt over, da kan potetchipsen falle fra hverandre) slik at de blir dampet tørre
Nå kan du bruke en stavmixer, sette den helt ned i bunnen og kjøre den sammen, mens du løfter stavmixeren oppover slik at den blir blandet godt fra bunnen og oppover, smaksett med salt
sei, hyse, lange el. hyse eller det du måtte ønske. hyse eller det du måtte ønske. 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei. saften av 1/2 lime. 1 avocado i terninger. Serveres med en dressing av creme fraishe og yoghurt naturell som smakes til med urter og krydder 6-700 gram hvit fiskefilét av torsk, sei. 1 egg saften av 1/2 lime
Det går raskt, en skal helst ikke jobbe for mye med fiskefarse. (slutten av juli. ) Makrellen kommer på sommebeite langs kysten av sørlandet i mai og spiser seg stor og feit utover sommeren og best er den litt lengre høsten
Middag Idag ble lunsjkaker av fisk, nærmere bestemt hyse, torsk og lyr. Det var stort sett Magne som sto for tilberedningen, da koking av grønnsaker ikke helt kvalifiseres som matlaging
Finhakk purren og gressløken og bland det inn i fiskefarsen. Ukas fiskemiddag er fiskekaker av torsk. Ta fiskepakken ut av fryseren om morgenen slik at fisken er tint når du skal lage middag på ettermiddagen
Hvis du har en kjøkkenmaskin lager du raskt fiskefarse på få minutter. Du kan selvfølgelig få kjøpt fiskepudding av god kvalitet også, hos fiskehandlere, som lager den selv, men de koster gjerne noen kroner
Ingrediensene og matprosessoren bør være kald, fordi da unngår en at fiskefarsen skiller seg. Det høres jo litt avansert ut… Fra å være en fisk som svømmer i kaldt saltvann til og ende opp som en rund, gylden, saftig, lekker og smakfull fiskekake
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.