Denne enkle klassiske fiskegratengen er super for store og små, og ikke er det vanskelig heller. Hjemmelaget fiskegrateng er absolutt å foretrekke fremfor de man kjøper
Den er enkel å lage, smaker helt fortreffelig, og er til ogmed bra for helsa. Jeg lager oftest retten med glutenfritt mel, men du kan godt bruke vanlig mel, paleo- eller lavkarbo melblandinger slik at retten oppfyller dine diettønsker
I tillegg er det godt med smeltet smør og litt Crème Fraîche Lett ved siden av fiskegratengen. Fiskegratengmed makaroni er en kjær gammel rett som de fleste husker fra barndommen ♥
Fiskegratengmed laks, brokkoli og gulrøtter. Her er endelig fiskegratengen dere har spurt etter. Så heller du gryten med fiskebitene over i en ildfast form og tilsetter eggehvitene (disse må du røre forsiktig)
Ta kjelen med sausen av platen og rør inn de to eggeplommene. Hverdagen kommer litt brått på for både store og små etter en langhelg, men nå er vi igang og i dag får dere servert denne gode middagen
MEN det er jo egentlig veldig, veldig godt når det er laget med en porsjon omtanke og kjærlighet. I dag kommer jeg med oppskrift på en skikkelig god fiskegrateng
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.