Ingen frosne reker med en stor rød plastause til selvbetjening i frysedisken. Ofte faller valget på havabbor (sea bass på engelsk, levrek på tyrkisk), en relativt slank fisk med delikat hvitt kjøtt og som er ganske vanlig i Middelhavsregionen
Smør tomatpurè over den avkjølte bunnen (tomatpurèen kan selvfølgelig sløyfes her, da kjøttfyllet utgjør en slags tomatpurè i seg selv, men jeg synes det er godt med ekstra tomat i bunn), ha over kjøttfyllet, oppkuttet løk, sjampingjonger i skiver, mais og revet ost
Dette er en middagsrett som er veldig populær her i huset både med store og små. En pakke (ca 500g) hvit fisk. 2 dl revet hvit geitost. 1) Kutt gulrot og vårløk i småbiter. 3) Tilsett gulrot og vårløk og la det frese litt sammen. 4) Tilsett fløte og la det surre sammen i et par minutter. 9) Ta ut formen, legg på osten og la det stå i 20-25 min til. Vi serverer det med en god salat En pakke (ca 500g) hvit fisk. 2 dl revet hvit geitost
Trykk lett med et kjøkkenpapir for å få ut litt overflødig fuktighet av fisken. Det skal være kveite og laks, men vi hadde bare brosme da jeg laget dette
Oppskriften i dag er også av det enkle slaget, men medmed gode smaker. Jeg spiser fortsatt mye fisk, men nå på sommeren har jeg ofte kun laget salat med fiskebiter på toppen
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløkog soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
En modernisert og ikke minst sunnifisert versjon av deilig fiskegrateng. Hjemmelaget fiskegrateng. Del torsk i terninger og legg de sammen med reker i en ildfast form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.