Til denne fiskepaien, eller gratengen om du vil, finner vi mesteparten av ingrediensene i fryseren. Engelskmennene lager vanligvis sin fiskepai med et lokk av potetmos, men her er mosen blandet med erter, noe som gjør at den blir enda bedre, ser enda lekrere ut og blir enda sunnere
(6 pers. )5 store poteter i biterolivenoljesalt/pepper2 egg2 store håndfuller fersk spinat1 hakket løk1 hakket gulrotca 2,8 dl fløte2 håndfuller revet cheddar eller parmesansaften av 1 sitron1 stor ts god sennep1 stor håndfull finhakket persille450 g torskefilet i biterrevet muskatKok potetene
Idéen til denne paien kom ut fra den britiske retten stargazy pie, en fiskepai dekorert (om man kan kalle det det) med fiskehoder som stikker opp av paibunnen
Deilig fiskepai. som de lager den i Sør Afrika. 4-6 porsjonerStekeovn 200 grader i 30-35 minutter. 4-500 g torsk (hvit fisk)3 1/2 dl melk1 løk grøvhakket1 laurbærbladkvernet pepper (hel
Legg fisken på litt kjøkkenpapir for å trekke ut fuktighet. Varm stekeovnen til 180 oC. Smør en ildfast form og legg i de kokte fisketerningene, kokte egg i båter, og
Jeg har i hvertfall laget fiskepai, eller denne gangen kan man si at jeg prøvde. Hei igjen. Dette innlegget skulle egentlig vært ute i går, men pga nettproblemer fikk jeg ikke lagt det ut før i dag
Dette er en fiskepai, men den smaker ikke så mye fisk. Dette innlegget ble publisert i Bakst, Egg, Fisk og skalldyr med stikkord fiskepai, glutenfri, laks, melkefri, middagspai, Pai, paifyll, torsk
Fargerik fiskepai klar til å få ost på seg og stekes i ovn. Denne retten er litt vanskelig for BLW-nybegynnere, da maten blir most når de prøver å plukke den opp
Rens fisken, skjær den i skiver. Kok den i vann som er tilsatt 1/2 dl salt pr. liter vann. Smuldre margarin i melet, og arbeid deigen lett sammen med det kalde vannet
Dette en deilig fiskepai som Jamie Oliver har laget. (6 pers. )5 store poteter i biterolivenoljesalt/pepper2 egg2 store håndfuller fersk spinat1 hakket løk1 hakket gulrotca 2,8 dl fløte2 håndfuller revet cheddar eller parmesansaften av 1 sitron1 stor ts god sennep1 stor håndfull finhakket persille450 g torskefilet i biterrevet muskatSlik gjøres det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.