La det surre sammen med krydderet i en kasserolle med litt olje. Smak til med litt salt og evt en liten teskje honning eller annet søtstoff (bare litt for å runde av det sure i tomatene)
Tåler du ikke nøtter kan nøttene byttes ut med frø, feks solsikkefrø. Lag “lasagneplatene” ved å skjære squashen på langs med en ostehøvel til du får tynne skiver
Tilbehør Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat Brokkoli og kokte gulerøtter Agurksalat og rømme Eventuelt litt smeltet smør som saus
Etter eg lagde middagspaimed grov bunn for ei stund tilbake, funderte eg litt på korleis eg skulle få til å lage en paibunn som både skulle evre glutenfri og melkefri - og her er løsninga
Men i går bestemte jeg meg for å sette av litt kvalitetstid på kjøkkenet med ekte kjærlighet. Jeg er veldig glad i fisk, men det blir lenge til jeg kjøper sei igjen for å si det sånn
Idag kommer eg med middagstoppskrift til dere, nemlig middagspai som blei laga i helga. Eg har faktisk aldri laga eller smakt middagspai før, men det blir garantert ikkje første og siste gangen
Torskrygg i ugn med pepparrotsmos. Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
♥ Vask og skjær en søtpotet i mindre biter, kok til mør og mos med en stavmikser. Fisk i folie. Det er en liten sak som kommer i juni, deler med dere når jeg vet mer
Laksen serverte jeg med eple. Fet fisk er ikke det jeg spiser oftest. jeg har brukt blomkål, paprika, squash Chili og hvitløk Avokado Eple Krydre laksen med salt og pepper
Men nå ville jeg se om jeg fikk til å lage den med en ny vri, og jammen ble det godt. Jeg slutter vist aldri å forsøke å få ungene mine til å spise fisk
Bruker du fiskerester for å gi smak til basen, så er det OK, men tenk på at alt skal moses med mixer, så skinn og ben og annet vi ikke vil spise må ut før du bruker stavmixeren
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.