Kjøttbrød, poteter oggrønnsaker serveres rett fra formen rykende varm. Rødbetene i dette kjøttbrødet gjør at det også blir veldig saftig og velsmakende
Dill- og epleremulade. 700-800 g fiskefilet uten skinn og ben, gjerne en blanding av torsk og sei. 2 dl rømme, ekstra lettrømme, matyoghurt eller kesam
Server fisk oggrønnsaker sammen med kokte poteter eller ris. Inspirasjonen til denne retten var også en Grete Roede-oppskrift, men når jeg ser hvor langt unna orginaloppskriften jeg var i forrige innlegg, tror jeg at jeg dropper å legge den inn denne gangen
Legg i hakkede tomater og topp med smuldret fetaost og litt rosmarin. Jeg har blitt veldig glad i ovnsbakte retter som dette, hvor du har alt mulig godt i samme form og baker det i ovnen
For meg er dette typisk sommermat som smaker ekstra godt med ferske grønnsaker. Jeg skiftet også ut det lettsaltede flesket med en magrere utgave, lettrøkt skinke
Tørk torsken med et kjøkkenpapir og legg stykkene på foliearkene. Torskeloins er en så god råvare at man trenger egentlig ikke gjøre så mye med den, men dette er en oppskrift som løfter den til nye høyder
Pølseform med bakte grønnsaker. Andebryst med tilbehør. Ovnsbakte grønnsaker er flott følge til alle type kjøttretter og du kan benytte de grønnsakene du liker best
Også kan du jo leke med andre typer krydder. På et ark med folie, hadde jeg litt olje. Det krever lite arbeid, gir deilig saftig kylling, og svært mange gode smaker
Det smaker godt til både lunsj og middag, kjøtt og fisk. Bacongrillet grønnsaker - Dette er velsmakende tilbehør som jeg fant oppskriften på i et dansk magasin
Foliebakt salmalaks med chili, ingefær og friske urter. Hos oss er det tradisjon å ha god søndags middag med dessert uansett søndag, ogmed påske i tillegg så må det bli godt
Server kjøttbrødetmed tomater og tzatziki. I god tro om at karbonadedeigen vi har benyttet her virkelig er storfe – og uten både tilsatte hormoner og antibiotika, byr vi i dag på kjøttbrød lagd (nesten) helt fra bunnen av
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Ha de over i en bolle eller rett i den ildfaste formen med finhakket basilikum, agavesirup og olje. Målene under er til ett stekebrett med alle tre variantene, men her er det bare å doble i vei
Brukte også en annen oppskrift, med en blanding av okse/svinekjøtt istedenfor kyllingkjøtt. Kna kjøttdeigen sammen med krydderblandingen med hendene til alt er jevnt fordelt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.