Hvitpizza - pizzamed "hvitpizzasaus" er ikke like vanlig, som den tomatbaserte,. Server pizzaen rykende varm med litt frisk babyspinat eller ruccola på toppen -og litt ekstra pesto i en skål ved siden av
Begynn så med å smøre ett tynt lag med tomatsaus på pizzaen. Ny favoritt pizza i heimen ,denne seilte rett inn på førsteplass på topp ti lista både hos meg og mannen i huset
Denne pizzaen er inspirert av en av pizzaene til Olivia. Ha først over crème fraîche på pizzabunnen. Når pizzaen er ferdig stekt strør du over honning, parmaskinke og ruccola
Krydder (jeg brukte salt, pepper, paprika, hvitløkspulver, chilipulver og oregano). Pizza dekket med pesto, kylling og serranoskinke er kanskje min favorittkombinasjon
En liten neve frisk timian - finhakket. medpizzadeigen i god tid, hvis du kan. Jeg testet ut det å ha pizza klar til steking, stående i kjølehjørnet over natten
Vi lagde halve pizzaen som “Fredagspizza”, bare uten paprika. “Du, den pizzaenmed Creme Fraiche…”. Vi har laget pizzaen før, den kommer nå til å blr laget flere ganger fordi den er så god
Oppskrifter - Middag. Før jeg dro på ferie, laget jeg denne spelt pizzaenmedhvit topping og pesto. serranoskinke og skiver av cherrytomat Bland sammen creme fraich, kesam, finhakket hvitløk, salt og pepper
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. M. m. d. i. g. e. r. h. v. t. p. z. a. (. 3. 4. s. o. n. ). B. u. P. f. S. 1. b. k. c. /. 2. ø. l. å. ,. L. y. T. 0. R. F. H. j. 5
Bland creme fraiche med presset hvitløk og litt pepper. Herlig og annerledes pizza. Del opp kyllingfileten i små biter og stek bitene i litt olje sammen med oppkuttet løk,paprika og krydder
For å balansere det litt lagde jeg noen litt sterke taco-kjøttboller til å ha oppå. Tenkte jeg skulle prøve crème fraîche istedenfor tomatsaus på pizzaen
- Fordel soppen utover deigen og stek pizzaen i ovnen i ca. - Ha deigen på en bakepapirkledd stekeplate, gjerne med litt høye kanter da det kan renne litt fra créme fraîchen
I dag har vi en hvitfredagspizza, det er litt uvanlig da vi er innmari glad i pizzamed tomatsaus. Dette er en stor pizza så det ble litt tilovers - ja det er liksom meningen det, er godt med kald pizza også
Rør nå ut deigen til en tynn pizza, spre creme fraiche godt utover bunnen. Vanligvis pleier jeg å tørke traktkantarellen, noe jeg også nok gjør med det resterende, men fristelsen til å bruke den fersk ble rett og slett for stor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.